Fördelar med shamansk andning

Om shamansk andningsövning

Din kropp behöver syre för att överleva och din andning påverkas av ditt sinnestillstånd. Genom att unna dig att gå en andningskurs, kan du förbättra din lungkapacitet och skapa en bättre energinivå i din kropp och du blir då mer avslappnad. 

Andningsövningarna verkar stressreducerande och de minskar bl.a. mängden av stressrelaterade hormonerna: kortisol, adrenalin och noradrenalin. Andningsövningarna är kraftfulla och dessutom helt fria från biverkningar. 

Den shamanska andningskursen som vi håller i är dessutom väldigt utvecklande, då du på ett naturligt sätt får sammankoppla: kropp, själ och sinne. Du får på ett naturligt sätt stilla dina tankar och känslor och komma närmare ditt inre.

Vi startar en ny kurs den 16:e November. Läs mer här.